Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 264 ofertas de trabajo en LLEIDA

264 Ofertas de empleo en LLEIDA del SEPE. [13/09/2019]

Ver las ofertas de trabajo en LLEIDA agrupadas por profesión:

 

CUIDADORA GRANJA.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / CUIDADO DE ANCIANOS/NIÑOS. Ciudad: Tàrrega. Código postal: 25300. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Empresa zona Tàrrega. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: C - AUTOMÒBIL MASSA MÀXIMA AUTORITZADA > 3.500 , SEIENTS <= 9. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de la zona de Tàrrega precisa incorporar a la seva plantilla de treballadors una noia per cuidar els animals. Les tasques i funcions a realitzar seran l'acondicionament i neteja de les instal·lacions de les diferents zones i la cura dels animals. La jornada serà de dilluns a divendres i caps de setmana alterns. S'ofereix contracte temporal amb possiblitat d'incorporació a l'empresa.Les tasques i funcions a realitzar seran l'acondicionament i neteja de les instal·lacions de les diferents zones i la cura dels animals..

Professor/a d'Anglès - Zona Mollerussa - Bellpuig.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales. Ciudad: Lleida. Código postal: 25003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CENTRE D'IDIOMES. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Centre d'idiomes estem buscant professors/eres per treballar amb nosaltres. Preferiblement zona Mollerussa - Bellpuig. - T'agrada treballar amb nens d'infantil i primària i tens experiència? - Tens un nivell B2 d'anglès? - Tens carnet i disponibilitat de cotxe? T'interessa? Deixa'ns el teu currículum i ens posarem en contacte el més aviat possible.Centre d'idiomes estem buscant professors/eres per treballar amb nosaltres. Preferiblement zona Mollerussa - Bellpuig. - T'agrada treballar amb nens d'infantil i primària i tens experiència? - Tens un nivell B2 d'anglès? - Tens carnet i disponibilitat de cotxe? T'interessa? Deixa'ns el teu currículum i ens posarem en contacte el més aviat possible..

REF. 24985 SOBREESTANTS.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / ENCARGADOS DE OBRAS/CAPATACES. Código postal: 25597. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Lloc de feina ofert: SOBREESTANTS Requisits imprescindibles: Titulació de Sobreestant o bé coneixements del sector de la construcció en Gestió d'equips i Coordinació Nivell professional: AJUDANTS, AUXILIARS I ESPECIALISTESSOBRESTANT O ENCARREGAT D'OBRA PER PORTAR LA GESTIÓ I COORDINACIÓ D'OBRES, LA GESTIÓ DELS EQUIPS, MATERIALS I FEINES. CAL TENIR EXPERIÈNCIA!!.

CONDUCTORS/ES D'AUTOBÚS, EN GENERAL.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte. Ciudad: Torrefarrera. Código postal: 25123. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: D - AUTOMÒBIL TRANSPORT PERSONES, SEIENTS > 9, REMOLC <= 750 K. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Contracte temporal de 9 mesos a un any de durada, amb possibilitat de pròrroga. Jornada completa, horari i sou a concretar amb l'empresa. IMPRESCINDIBLE: Carnet D, CAP i tacògraf en vigor. VALORABLE: tenir experiència.Realitzar serveis de transport escolar o de treballadors/es, serveis de línea regular i/o discrecionals a Lleida, Torrefarrera, Almenar, Seròs, Zaidín i Tamarite de Litera..

Administratiu/iva de cobraments.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Lleida. Código postal: 25191. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MASANES SERVINDUSTRIA, SA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Per a les nostres oficines centrals a Lleida, seleccionem un/a administrau/iva de gestió de cobraments. La persona seleccionada serà la encarregada de fer el seguiment dels cobraments a clients, quadre de bancs, gestió i seguiment de pagarés i confimins, entrada al sistema dels cobraments, seguiment dels impagats, etc. Cal tenir formació de grau mig o superior de l'àrea d'administració i finances, experiència en la gestió de bancs, bon tracte amb els clients, rigor a la feina, polivalència i capacitat per treballar en equip. S'ofereix contracte laboral estable directament per la empresa i salari segons conveni.Gestió i seguiment de cobraments, gestió de comptes bancaris..

Mecánico vehículo concesionario oficial.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Almacelles. Código postal: 25100. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Lexia Consultores. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Seleccionamos mecánico/a para importante concesionario oficial de Barbastro. Tareas: Revisiones pre itv. Mantenimientos preventivos (cambio de aceites, filtros, etc). Reparaciones complejas de mecánica y electromecánica. Cumplimiento de procedimientos propios del puesto(tiempos, calidad). Buscamos: Persona con experiencia demostrable en el sector. Con interés por la innovación dentro del sector de automoción. Polivalente y proactiva. Imprescindible : Experiencia en mecánica. Carnet y vehículo propio. Se ofrece: estabilidad laboral, desarrollo profesional, formación de marca, jornada de lunes a viernes.Revisiones pre itv. Mantenimientos preventivos (cambio de aceites, filtros, etc). Reparaciones complejas de mecánica y electromecánica. Cumplimiento de procedimientos propios del puesto(tiempos, calidad)..

Encarregat d'obra.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / ENCARGADOS DE OBRAS/CAPATACES. Ciudad: Alguaire. Código postal: 25125. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Gruas Constructora. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Gruas constructora, és una empresa que desenvolupa la seva activitat en el sector de la construcció i dels serveis, tant en obres de caràcter públic com privat. El grup empresarial, amb més de 50 anys d'experiència, consolida la seva trajectòria gràcies als recursos tècnics i humans que fan possible que sigui una empresa de referència dins el sector.Planificar i organitzar els treballs d'obra. Organitzar els espais de treball, interiors i exteriors amb afectació directa de l'obra. Controlar i supervisar l'execució de l'obra. Controlar l'acompliment de la planificació. Interpretar els plànols i replanteja les unitats d'obra. Organitzar i controlar els grups de treball, assignant tasques als operaris. Facilitar assessorament tècnic als operaris. Coordinar els treballs amb diferents industrials i subcontractats. Controlar el compliment del pla de seguretat i salut i de les normes de pr.

Estudiant avançat de dietética o magisteri..

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / DIETÉTICA Y NUTRICIÓN. Ciudad: Alguaire. Código postal: 25125. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ASSOCIACIÓ SALUS POPULI. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Especialidad: Nutrición Humana y Dietética. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Dissenyar tallers, activitats, fer xerrades... des de l'associació.Dissenyar activitats, tallers, conferències... relacionades amb la dieta mediterrània i cultura general..

Tècnic d'estudis.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Alguaire. Código postal: 25125. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Gruas Constructora. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Precisem un tècnic d'estudis amb formació en enginyer tècnic, arquitecte tècnic o sobreestants per treballar al departament d'estudis.• Realitzar les ofertes tècniques i econòmiques d’obres d’edificació tant públiques com privades • Buscar alternatives tècniques i solucions constructives en les obres assignades • Presentar i realitzar el seguiment de les ofertes • Visitar l’emplaçament de les obres que s’hagin de licitar.

FISIOTERAPEUTES, EN GENERAL.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / MEDICINA. Ciudad: Les Borges Blanques. Código postal: 25400. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Fisioterapeuta per a residència d'avis. Es treballen 3h/dia o 3 dies a la setmana (5h dia) de DL a DV. Salari de 547,41€ en 12 pagues.Les pròpies d'un/a fisioterapeuta en una residència de la 3a edat.

REF. 24423 EDUCADORS SOCIALS.

Fecha de la oferta: 13 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / GESTIÓN DE PROYECTOS. Ciudad: Sort. Código postal: 25560. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Lloc de feina ofert: EDUCADORS SOCIALS Horari: 30 hores/setmana Requisits imprescindibles: Titulació Nivell professional: TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL DETERMINADA; Nivell professional alternatiu: AJUDANTS, AUXILIARS I ESPECIALISTESParticipació en l'elaboració de projectes, seguiment pla de treball, Elaboració diagnòstic... Els interessats cal que portin una instància al Consell Comarcal del Pallars Sobirà, termini dilluns 16 a les 12 h..

LLICENCIAT EN MEDICINA.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / MEDICINA. Ciudad: La Seu d'Urgell. Código postal: 25700. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: LLICÈNCIAT EN MEDICINA PER TREBALLAR EN EL SERVEI D'URGÈNCIESLES PRÒPIES D'UN SERVEI D'URGÈNCIES.

Dinamitzador/a Tallers de Memòria per Gent Gran.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / FORMACIÓN PROFESIONAL. Ciudad: Tàrrega. Código postal: 25300. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ASPID. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Requerim la contractació de Titulats/des Universitaris/es en ( teràpia ocupacional, educació social, psicologia o altres de l'àmbit social i/o sanitari amb formació/coneixements en l'àmbit) per impartir tallers de estimulació cognitiva per a la gent gran a Tàrrega i/o Lleida.Les tasques a desenvolupar són: Conducció d’activitats d’estimulació cognitiva adreçats al col•lectiu de la gent gran, Participació i presa de decisions en el treball d’equip juntament amb psicòleg i neuropsicòleg per al disseny d’activitats d’estimulació cognitiva, disseny d’activitats d’intervenció en les àrees ocupacionals (automanteniment, qualitat de vida i temps lliure) per prevenir i millorar les possibles disfuncions ocupacionals - Detecció, valoració i pautes d’intervenció sobre les alteracions en els capacitats físiques, cognitives i funcionals - Redacci.

Operari (preparar mostres per anàlisi al laborator.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Laboratori especialitzat en l'anàlisi de productes i residus orgànics, aigues, sòls, material vegetal y residus de plaguicides en fruita i verdura. Secatge, y preparació de mostres per ser analitzades al laboratori.

Emprendedores Networkers y Venta Directa Salud, Co.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / PROMOCIÓN, MARKETING, PUBLICIDAD.
Categoría: Salud y deporte / SALUD DENTAL. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 15. Empresa ofertante: Importante empresa de Network Marketing. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Ideal para emprendedores que no quieran tener jefes ni horarios Puedes Crear una red de consumidores y/o vendedores de productos y obtienes ingresos de por vida, cada vez que compren productos en tu red, sin límite de ingresos. Son Ingresos residuales e incluso un negocio heredable. También es estupendo para personas a las que les guste la venta directa (No es necesario hacer venta) Disponemos de catálogo de más de 700 productos y beneficios directos desde el 30% al 60%. Recibes Formación y ayuda continua. Coche de Empresa de alta gama Gratis si alcanzas objetivos. Viajes e incentivos.Ubicació.

Mecànic.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Baltrons mollerussa sl. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT.

Descripción: Reparación de todo tipo de maquinaria agrícolaUbicació.

Campaña de otoño, venta directa de productos de nu.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / INFORMACIÓN/AZAFATAS/PROMOCIÓN COMERCIAL. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 5. Empresa ofertante: Empresa pionera en Wellness. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT.

Descripción: Asesorar sobre nuestros productos al cliente final para mejorar su salud y bienestar, hacerle seguimiento de dicha mejoraUbicació.

Vendedor@s Cosmética (Catalogo y Comisión).

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / VENDEDORES. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 9. Empresa ofertante: Importante Empresa del Sector. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: -Si necesitas un dinero EXTRA, si tienes tiempo libre y quieres aumentar tus Ingresos...CONTACTAME!!!!! - Buscamos Vendedor@s para Empresa de Cosmética Vegetal. -También Captador@s para formar Redes de Venta. -La venta se realiza por Catálogo y a Comisión. -Beneficios inmediatos del 23-30- 40% (según ventas) -Compatible con otro empleo, hijos, minusvalías, estudios etc.... Incorporación Inmediata. NO ES EN TIENDA NI STAND. Déjanos tu cv y te informamos!! Toda EspañaUbicació.

Masajistas.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ESCUELA EUROPEA PARASANITARIA ESPS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL.

Descripción: Seleccionamos masajistas para hoteles, spa's, balnearios, clubs deportivos, eventos deportivos, centros de masaje, para dar masajes en empresas por horas o días... Disponemos continuamente de ofertas de trabajo para las más de 250 empresas colaboradoras en toda España.Ubicació.

Comerciales para formación.

Fecha de la oferta: 12 de Septiembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / FORMACIÓN PROFESIONAL. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ESCUELA EUROPEA PARASANITARIA ESPS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior.

Descripción: Comercial autónomo o similar especializado en comercializar formación. También otras escuelas que ofrezcan otro tipo de formación a fin de que puedan ofrecer más oferta formativa.Ubicació.

Más empleos: 1 · > · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 13/09/2019 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.
Ir a la versión para ordenadores / Más completa, permite traducir, filtrar por profesiones...