Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 243 ofertas de trabajo en GIRONA

243 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [14/08/2020]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

COSIDOR/A MÀQUINA INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MÁQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Código postal: 17850. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OTG OLOT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: COSIDOR/A PER AMB MOLTA EXPERIÈNCIA PER A MÀQUINA INDUSTRIAL (ARROSSEGAMENT)PER CONFECCIÓ DE TIPIS. CAL EXPERIÈNCIA EN CONFECCIÓ AMB TELES GRANS O MOLTA (TAPISSERIA, TOLDOS...) O EXPERIÈNCIA COM A COSIDOR/A EN MOLTS TIPUS DE MÀQUINES.CONFECCIÓ DE TIPIS (TENDES DE CAMPANYA INDIS). NECESSÀRIA EXPERIÈNCIA CONFECCIONANT PECES GRANS. CALDRÀ MUNTAR-LES I FER DEMOSTRACIONS EN FIRES O EXPOSICIONS..

Comercial Autónomo-a divisiones Agroalimentaria, H.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Compañía Fabricante de Productos y Soluciones Químicas desde 1978. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Asesorar sobre nuestros fabricados en función de las necesidades de los clientes. Contactar con todo tipo de clientes (Empresas, Profesionales y Particulares). Crear nuevos clientes y ampliar su propia cartera en toda la provincia, sin restricciones.Ubicació.

TELEOPERADOR (TELETREBALL).

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / TELEOPERADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat.

Responsable de manteniment, estades i qualitat.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Naturaki.com. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: A Naturaki som un equip de persones dedicades a gestionar cases amb encant a la província de Girona i Costa Brava. Amb passió, esforç i energia, el nostre objectiu és professionalitzar la gestió d'allotjaments vacacionals incorporant quatre elements claus: tecnologia, màrqueting, la millor atenció al client i la millor atenció als propietaris. Naturaki és una empresa consolidada amb 10 anys d'experiència, però amb esperit jove i que no deixa d'innovar en el sector. Any a any anem renovant i augmentant les cases en gestió i actualment en gestionem 80 en exclusiva. Al llarg d'aquests anys hem allotjat més de 135.000 persones, tenim més de 8.000 opinions reals amb una valoració mitjana d'un 9,3 i un 30% dels clients són repetidors. El nostre objectiu és que les cases de Naturaki siguin una segona casa per a qui s'hi allotgi i també ho sigui per a qui treballa amb n.

ASSESSOR FISCAL I COMPTABLE ( Doble grau ADE_DRET).

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADEQUAM Psico-ocupacional. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Selecció de personal, consultoria. Cerquem una persona amb la formació requerida per a poder-se integrar en una plantilla d'assessorament empresarial , amb la idea de potenciar la candidatura perquè tingui un recorregut dins l'empresa, de cares a futur..

RESPONSABLE QUALITAT i MILLORA CONTINUA.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Important empresa del sector alimentari. La persona seleccionada s'encarregarà principal de la gestió del departament de qualitat i millora contínua de l'empresa, pel que les seves tasques es centraran en: - Supervisió, gestió i millora dels KPI's de producció i qualitat de l'empresa. - Dissenyar, promoure i liderar els projectes de millora contínua del sistema LEAN que es duen a terme. - Gestió i supervisió de les incidències internes i externes existents, aportant propostes de millora al respecte. - Definició i control dels estàndards de qualitat del producte i supervisió del seu compliment per part dels proveïdors. - Compliment, seguiment i gestió de la normativa en seguretat alimentària. - Adaptació del sistema de qualitat segons noves normatives. - Gestió documental i seguiment de requeriments oficials, actes i homologacions pertinents. - Seguiment i gesti&oa.

Analista comptable (GI).

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADECCO TT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal . Busquem un/a Analista Comptable, per incorporar-se a una empresa del sector TIC amb presència internacional. Formaràs part d¿un equip jove i dinàmic. Inicialment serà un aposició temporal de 8 mesos, amb possibilitats de seguir en el projecte. Les teves principals responsabilitats seran: - Gestió completa del cicle comptable - Gestió de tancaments mensuals i presentació d¿impostos - Supervisió i participació en els processos d¿auditories - Seguiment i propostes de millora dels processos establerts.

OPERARI/ÀRIA.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa ubicada a l'Alt Empordà precisa operari per a realitzar tasques de producció en horari intensiu de dilluns a divendres algunes de les funcions a realitzar serien: -pelar/tallar/netejar/pesar materia prima -usar màquinaria que intervé en el procés d'elaboració -envasat -etiquetatge/encaixat -control del producte -paletització -netejar el lloc de treball.

RESPONSABLE DE QUALITAT I MILLORA CONTÍNUA.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON TECH selecciona per a empresa del sector alimentació ubicada a la rodalia de Girona un/a RESPONSABLE DE QUALITAT I MILLORA CONTÍNUA La persona seleccionada assumirà la responsabilitat de la gestió, assegurament i control de qualitat dels productes elaborats. - Instaurant i aplicant procediments de control de qualitat i la proposta de mesures correctives i de millora davant de desviacions qualitatives. - Assegurant la implementació de la metodologia Lean i processos de millora contínua. - Coordinació i supervisió de part de l'equip de producció S'ofereix un projecte totalment estable en empresa consolidada en el sector alimentació. Horari de dilluns a dijous de 8h a 16:30h i divendres de 8h a 14h.

Operari Càrrega/descàrrega.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADECCO TT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal . Tens experiència realitzant carregues i descàrregues? Disposes del carnet de toro i experiència? Si la resposta és sí a les dues preguntes, t'estem buscant a tu! Empresa del sector químic de la Garrotxa cerca operaris per realitzar diferents tasques de càrrega i descàrrega, paletització... El contracte inicial és fins a finals de setembre amb possibilitats d'estabilitat segons perfil i aptituds. Requisits: - Disponibilitat horària. Es comença en un torn entre setmana de dilluns a divendres, i posteriorment es passa a treballar en un 5è torn - Carnet de toro i experiència demostrable - Carnet de conduir i cotxe - Residència a la Garrotxa o proximitats - Disponibilitat d'incorporació immediata.

TECNIC COMERCIAL DE MATERIAL ELECTRIC.

Fecha de la oferta: 14 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: VENDA I DISTRIBUCIÓ DE MATERIAL ELÉCTRIC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: ATENCIÓ PERSONALITZADA DELS CLIENTS PROFESSIONALS DEL SECTOR ELÉCTRIC, FER PRESSUPOSTOS, PETITS ESQUEMES ELECTRICS D'AUTOMATISMES I DESPATXAR MATERIAL.ATENCIÓ PERSONALITZADA DELS CLIENTS PROFESSIONALS DEL SECTOR ELÉCTRIC, FER PRESSUPOSTOS, PETITS ESQUEMES ELECTRICS D'AUTOMATISMES I DESPATXAR MATERIAL..

Higienista bucodental.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / SALUD DENTAL. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Clínica dental. Especialitats odontològiques. Higienes i manteniments periodontals. Taques pròpies de la recepció d'una clínica dental. Esterilització de material. Auxiliar instrumental a odontòlegs..

TREBALLADOR/ES FAMILIARS DEL SERVEI D'ATENCIÓ A DO.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar.

Descripción: Entitat pública que té la missió d'impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals. Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent pel Servei d'Atenció a Domicili a la zona de la Garrotxa, Alt Empordà i el Gironès. Les persones seleccionades s'ocuparan de realitzar les activitats d'atenció a la persona tals com: higiene/dutxa, control de medicació, ensenyament d'hàbits personals, control d'alimentació, etc..

NETEJADOR / A.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Olot. Código postal: 17800. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: RIBAS ALVAREZ OLOT, SL. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Es busca treballador per a realitzar tasques de netejaTasques de neteja a locals, edificis, cases particulars.

DIRECTOR/A COMERCIAL INTERNACIONAL (ÀSIA).[10703].

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Directivos / ÁREA DIRECTIVA. Ciudad: Girona. Código postal: 17002. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Grados universitarios de más de 240 créditos ECTS, Licenciaturas, Másteres y especialidades de ciencias de la salud por el sistema de residencia y similares.. Especialidad: Estudios de Asia Oriental. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Presentació: Empresa Gironina Especialitzada en Foreig Trade amb ÀSIA, i especialment per negoci CÀRNIC a Xina i Taiwan cerca:Director comercial Internacional Zona ÀSIA. Imprescindible: (1) Titulació en ADE o Econòmiques (2) Molt fluid Xinès Mandarí i Anglès de Negocis, (3) Experiència mínima de 5 anys (4) Disponibilitat immediataDirector comercial Internacional Zona ÀSIA, per acció comercial directa sobre el terreny, mantenir i trobar nous clients i gestionar les vendes les quals se n derivin..

Asesor comercial Girona.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Girona. Código postal: 17002. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Grup Qualia Associats. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultora jurídica a nivel nacional con más de 9 años de experiencia. Especialistas en normativas obligatorias para empresas (PRL, RGPD, LSSI-CE, APPCC y Formación bonificada). Actualmente, seleccionamos ASESOR COMERCIAL con experiencia en el sector.- Apertura de nuevas cuentas con prospección directa - Gestión de clientes asignados por la empresa - Negociación y cierre de acuerdos de colaboración.

GESTOR COMERCIAL/FUTUR DIRECTOR D'OFICINA.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Derecho, psicología y ciencias sociales / OTROS PROFESIONALES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Agencia d'assegurances El candidat realitzarà tasques de seguiment, gestió i fidelització de la cartera de clients, assessorament i distribució de productes de l'empresa. gestió de campanyes comercials, recerca i captació de nous clients, coordinació de tasques de l'oficina..

Store Manager.

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / GESTIÓN DE PROYECTOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Comercialització de joieria de disseny. - Gestió integral de la botiga - Elaborar i garantir el compliment del seu objectiu de vendes. - Desenvolupar i implantar l'assessorament orientat al client. - Analitzar la situació, disponibilitat i condicions de venda del producte. - Proposar i organitzar esdeveniments que permetin assolir els objectius comercials. - Recursos humans..

Tècnic/a Manteniment / Electromecànic/a (OL).

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADECCO TT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal . Tienes experiencia como técnico / a de mantenimiento industrial? Estamos buscando una persona que tenga disponibilidad para trabajar en horario de lunes a viernes en turnos intensivos o en un 4º turno. Que tenga experiencia previa en un puesto de Técnico / a de Mantenimiento electromecánico desarrollando funciones similares a las nombradas: Funciones: Es el responsable, en dependencia del jefe de producción, de la realización de los servicios de mantenimiento(preventivo y correctivo) y reparación de las diferentes áreas del proceso productivo. Gestión de los programas de mantenimiento preventivo que hay que seguir para asegurar el correcto funcionamiento de los equipos de trabajo, teniendo en cuenta la programación de las paradas técnicas. Requisitos: - Estudios en electromecànica o similar - Experiè.

ESPECIALISTA DE PRODUCTE BIO (COMPRES).

Fecha de la oferta: 13 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / COMPRAS/DISTRIBUCIÓN. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX RECRUITING. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius Quina seria la teva missió a l'empresa? En dependència directa del encarregat de departament, les teves tasques seran les següents: ¿ T'encarregaràs de la compra local de producte fresc i sec de tota l'empresa, mitjançant el programa de gestió interna ¿ Garantiràs la qualitat del producte ofertat i verificaràs els estocs mínims a magatzem, per tal de minimitzar al màxim la merma ¿ Controlaràs les ofertes mensuals del proveïdors, així com també treballaràs per a la creació d'ofertes destinades a augmentar la rotació de producte (sempre que calgui) ¿ Contactaràs directament amb els comercials i clients, per a detectar noves necessitats i oportunitats de venta ¿ Tindràs l'oportunitat i l'autonomia de cercar nous proveïdors pe.

Más empleos: 1 · > · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 14/08/2020 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).
Ir a la versión para ordenadores / Más completa, permite traducir, filtrar por profesiones...