Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 462 ofertas de trabajo en GIRONA

462 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [10/12/2019]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

PERSONAL DE NETEJA AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: GRUP D'ENTITATS DE CAIRE SOCIAL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Catalán. Jornada: COMPLETA.

Descripción: En dependència del Coordinador de la secció de neteja, es responsabilitzarà de mantenir en perfecte estat i neteja de les zones dels diferents clients assignats, seguint els procediments fixats per l'Organització i vetllant en tot moment per oferir un ambient higiènicament segur i agradable seguint els protocols establerts i d'acord amb la normativa. Preparar el material i les eines de neteja per a iniciar l'activitat i avisar al seu superior jeràrquic en cas que hi detecti incidències; neteja, custòdia i cura del material, eines i utillatges propis del lloc de treball, Omplir les dades corresponents a la seva feina (partes de treball, controls de qualitat, per ex.) que li demani el seu superior.Pensem en una persona activa i dinàmica, amb experiència desenvolupant tasques de neteja, i amb carnet de conduir. Estar en posessio del certificat de Discapacitat..

JARDINER AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / FORESTAL/JARDINERÍA. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Fundació Ramón Noguera. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Grup d'entitats sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, tant des de l'àmbit social com des del laboral necessita incorporar al seu equip de treball un/a JARDINER/A (amb discapacitat) JARDINER/AEn dependència del Coordinador de jardineria, es responsabilitzarà de mantenir en perfecte estat i neteja de les zones verdes dels diferents clients assignats, seguint els procediments fixats per l’Organització i vetllant en tot moment per oferir un ambient higiènicament segur i agradable. Fer els treballs d’adequació dels jardins i arbrat, manteniment de les zones verdes assignades, seguint els protocols establerts i d’acord amb la normativa. Les seves tasques inclou preparar el material i les eines de jardineria per a iniciar l’activitat i avisar al seu superior jeràrquic en cas que hi detecti incidències; neteja, custòdia i cura de la maquin&agr.

Auxiliar Geriatria torn de nit.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MÁQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Ciudad: Santa Coloma de Farners. Código postal: 17430. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Selvager, S.L.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Español. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Auxiliar de geriatria en torn de nitAtenció i canvis posturals als avis.

CAMBRER/A AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Grup d'entitats de Caire Social. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Grup d'entitats de caire social que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, necessita incorporar al seu equip de treball un persona per fer tasques d'atenció al client.Les seves funcions inclouen tant l'atenció directa als clients del local, demanda de les comandes, preparar-les i servir-les, així com de mantenir en perfectes condicions higièniques l'espai gastronòmic. Disponibilitat per treballar en horari de tardes i caps de semana..

Mecánico/a oficial de 1ª - Taller Lloret de Mar.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Jobandtalent. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: En Jobandtalent empleamos a más de 15.000 profesionales en toda España y ofrecemos oportunidades de empleo de forma constante para que siempre tengas un empleo a tu disposición. En este momento, estamos contratando *Mecánico oficial de 1ª con experiencia en autobuses - Jefe de Taller en la zona de Lloret de Mar*. * Funciones a desempeñar* - Colaboración en la ejecución del plan de mantenimiento del sistema de autobuses. - Imprescindible experiencia en autobuses o vehículos industriales. *Especificaciones del puesto* * Horario: 40h + horas extras semanales en turnos de mañana/tarde. * Horario de lunes a viernes de 8.30 a 19.00h + sábados de 8.00 a 13.00h con una hora para comer. *Requerimientos* * Conocimientos de mecánica. * Experiencia en autobús o vehículo industrial. * Categoría demostrable. * Incorporación inmediata. * Disponibilidad completa a jornada completa entre semana.

REPARTIDOR - AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Grup d'entitats de Caire Social. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Grup d'entitats de caire social que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, necessita incorporar al seu equip de treball un persona per fer tasques d'atenció al client.Les seves funcions inclouen repartir i recollir les comandes a casa els clients. Gestió d'albarans....

COMPTABLE FISCAL.

Fecha de la oferta: 10 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: PARTNERS ASSESSORIA D'EMPRESES. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Francés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: COMPTABLE / FISCALFORMARÀ PART DEL DEPARTAMENT COMPTABLE / FISCAL DE L'EMPRESA. COMPTABILITAT DE TERCERS I PRESENTACIÓ D'AUTO-LIQUIDACIONS D'IMPOSTOS TRIMESTRALS I ANUALS AMB L'ADMINISTRACIO.

RECEPCIONISTA D'HOTEL.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Hostelería y turismo / RECEPCIONISTAS DE HOTEL. Ciudad: Begur. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIDO. Formación: Educación Primaria. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: BUSQUEM UN/UNA RECEPCIONISTA PER PETIT HOTEL A BEGUR, PER TOT L'ANY
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019034738 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5495576) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AUXILIAR DE GERIATRIA.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Salud y deporte / MEDICINA. Ciudad: Sils. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: S'OFEREIX PLAÇA D'AUXILIAR DE GERIATRIA A RESIDENCIA COL·LABORADORA AMB 80 PLAÇES, A JORNADA SENCERA PER FER DE CORRETORNS, SETMANA LLARGA SETMANA CURTA
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019034737 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5491000) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

CONDUCTOR DE GRUA MUNICIPAL.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Conductores y transporte / REPARTO DE MERCANCÍAS. Ciudad: Banyoles. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Educación Primaria. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ES BUSCA PER FEINA D'UN MES A BANYOLES UNA PERSONA PER CONDUIR PONT GRUA AMB EL CARNET CORRESPONENT
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019034725 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5491004) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

ADMINISTRATIU / LOGÍSTICA TRANSPORT.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: CONSTRUCCIÓN.
Categoría: Conductores y transporte / REPARTO DE MERCANCÍAS. Ciudad: Girona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: EMPRESA DE CONSTRUCCIÓ D'OBRA PUBLICA I CIVIL, UBICADA A GIRONA CERCA PERSONA PER ORGANITZAR I DIRIGIR DIàRIAMENT UNA FLOTA DE 15 TRàILERS PER TRANSPORTAR MATERIAL A LES DIFERENTS OBRES DE L'EMPRESA. FUNCIONS: PESADA DELS CAMIONS, COMPROVACIÓ I ENTREGA D'ALBARANS, ORGANITZACIÓ DE PERSONAL, TREBALL EN EQUIP. JORNADA: COMPLERTA DE 7H A 17H AMB 1H PER DINAR DE DILLUNS A DIVENDRES I POSSIBILITAT D'ALGUN DISSABTE ESPORàDIC. ES REQUEREIX: EXPERIèNCIA DE 3 ANYS, CONEIXEMENTS PAQUET OFFICE. FORMACIÓ: CFGM I/O CFGS ADMINISTRACIÓ O LOGÍSTICA
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019034727 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5491015) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

Comercial llibres de text.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EDITORIAL TEIDE SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Catalán. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Promotor editorial a escoles d'infantil i primària de la província de Girona.Gestionar i ampliar la cartera de clients. Presentació de nous materials tant en digital com en paper..

Cambrer/a.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Código postal: 17834. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Bar La Paradeta. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Necessitem incorporar un/a cambrer/a per treballar en un bar situat a Porqueres. Busquem una persona responsable amb capacitat pel lloc de treball i amb ganes de treballar.Les seves funcions seran: Atenció a la clientela. Preparació de begudes i menjars. Neteja del seu lloc de treball. Així com altres funcions relacionades amb la feina..

DOCENT INFORMÀTICA.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / EDICIÓN/INDUSTRIA GRÁFICA. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FUNDACIÓ CP'AC. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Idiomas: Español. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Autoocupació és una Fundació privada, sense ànim de lucre, que promou l’emprenedoria com a alternativa atractiva per a l’exercici de les vocacions i el desenvolupament professional de les persones i facilitar-les-hi l’accés als recursos necessaris per a crear i consolidar els seus negocis. Estem cercant docents d'informàtica per fer formacions d'informàtica dins els certificats de professionalitat atorgats. El contingut a impartir és el següent; sistema operatiu i recerca d'informació (internet/intranet i correu electrònic), aplicacions informàtiques de tractament de dades, aplicacions informàtiques de fulls de càlcul, aplicacions informàtiques de bases de dades relacionals i aplicacions informàtiques de presentacions: gràfiques d'informació. Requisits per la contractació de la persona docent: Mínim estar en possessió de CFGS id'nformàt.

PALETA OFICIAL DE PRIMERA.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / ALBAÑILERÍA/ACABADOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CONSTRUCCIÓ. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: PALETA OFICIAL DE PRIMERA AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTORELS PROPIS D'UN PALETA OFICIAL DE PRIMERA.

Auxiliar dental.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / SALUD DENTAL. Código postal: 17834. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Clínica de Mata. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Catalán. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Busquem auxiliar de clínica per cobrir jornades com auxiliar dental els dilluns, dimarts, dijous i divendres tarda.Auxiliar a l'odontòleg dins el box en les diferents especialitats dentals, neteja del material, esterilització..

PINTOR.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / PINTURA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CONSTRUCCIÓ. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Jornada: PARCIAL.

Descripción: PINTOR OFIFIAL DE PRIMERALES PRÒPIES D'UN PINTOR.

Cambrer/a de pisos (Soriguerola).

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Código postal: 17538. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oferta gestionada pel CCCerdanya. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Hotel de 4 estrelles de la Cerdanya necessita persona amb experiència per a incorporació immediata.Durada del contracte: 4 mesos. // Jornada laboral: 40h/set. Necessari permís de conduir i disponibilitat de vehicle..

Personal de neteja (Puigcerdà).

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Código postal: 17520. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oferta gestionada pel CCCerdanya. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: La Fundació ADIS busca persones amb certificat de discapacitat per treballar en el sector de la neteja, fent tasques pròpies del lloc de treball (netejar vidres, escombrar, fregar, treure la pols, etc.) Es cobriran 2 horaris: De dilluns a divendres de 8h a 12h i de 14:30 a 16:30. Jornada laboral: 30h/set. / Caps de setmana i festius de 8:30 a 14:30. Jornada laboral: a concretar.Durada del contracte: Inicial 3 mesos, possibilitat d’indefinit..

Monitor/a de neteja (2) (Puigcerdà).

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Código postal: 17520. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oferta gestionada pel CCCerdanya. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: La Fundació ADIS necessita monitor/a de neteja amb experiència en el sector per acompanyar i for-mar persones amb diversitat funcional en tasques de neteja.Un/a de dilluns a divendres de 8h a 12h i de 14:30 a 16:30. Jornada laboral: 30h/set. Un/a altre/a caps de setmana i festius de 8:30 a 14:30. Jornada laboral: a concretar. Durada del contracte: Inicial 3 mesos, possibilitat d’indefinit..

Más empleos: 1 · > · 3 · 6 · 12 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 10/12/2019 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.
Ir a la versión para ordenadores / Más completa, permite traducir, filtrar por profesiones...