Europeos.es : Inicio > Oferta de trabajo en España > Dentistas > El Centre Integral De Salut Cotxeres Necessita Inc

Trabajar de Dentistas en España

El Centre Integral De Salut Cotxeres Necessita Inc

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas.

Descripción de la oferta de trabajo:

Codi de convocatòria:2019CIS05BORSDUISS Es requereix Estar en possessió del títol de diplomat/da o graduat/da universitari/ària en infermeria Tenir una experiència professional acreditada com a infermer/a Coneixement de la llengua catalana Usuari avançat d'eines ofimàtiques Es valora Experiència en el sector sociosanitari Capacitat de treball en equip i per objectius Habilitat de comunicar-se amb les persones Capacitat analítica i d'organització Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33 % Els/les candidats/ates que compleixin els requisits mínims exigits seran incorporats a la borsa de treball del personal eventual. La inclusió en aquesta borsa no suposa cap compromís de contractació per part dels centres. Els/les interessats/ades hauran de lliurar la següent documentació a la següent adreça: /professionals/ofertes-de-treball/ 1. Carta de sol&mi.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Tipo de puesto: Empleo con posibilidad de contratación.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:368609.

Ver las 175 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas ofertadas.

Ofertas de trabajo similares:

Ir a la versión para ordenadores / Más completa, permite traducir, filtrar por profesiones...